ISMOD II Plus

2,590 ден.

Исчисти
SKU: Не е достапно

ISMOD II Plus е најуникатниот модел од нашиот асортиман.

Опис

ISMOD II Plus е најуникатниот модел од нашиот асортиман со можност за делење на сесијата на консумирање со друго лице.

ISMOD II Plus држачите кликнуваат назад во полначот со помош на магнети, држејќи ги безбедно на лежиштето. Со еден од држачите може да уживате во две последователни сесии, а потоа додека се полни испразнетиот имате можност повторно во наредни две да уживате со вториот.

Капацитет: од 24 до 28 консумации по наполнет уред

Времетраење на една сесија: до 14 консумации или 260 секунди

Време на полнење: 1,5 часа за основната батерија и 5 минути за уредот за загревање

Тежина: 104,5g

Димензии: 10.1 x 5.5 x 2.1cm

Батерија: 2600 mAh

Дополнителни информации

ISMOD II Plus Боја

Бела, Виолетова, Ројал сина, Црвена, Црна

To top