ISMOD Mini

600 ден.

Исчисти
SKU: Не е достапно

ISMOD Mini е најлесниот и најиновативен модел од нашиот асортиман.

Опис

ISMOD Mini е најлесниот и најиновативен модел од нашиот асортиман со функција за самочистење и лесно отстранување на горната глава со едноставно копче на лизгање на страната на уредот.

Исто како ISMOD Nano, ISMOD Mini има опција за прилагодување на интензитетот на загревањето меѓу слабо/средно/јако ниво.

Капацитет:  до 10 консумации

Време на пушење:  15 консумации или 300 секунди

Време на полнење:  1,5 часа

Тежина: 40g – еден од најлесните уреди на пазарот

Димензии: 8.2 x 2.5 x 1.9cm

Батерија: 900mAh, 3.7V

 

Дополнителни информации

ISMOD Mini Боја

Беж, Виолетова, Златно-розева, Мов зелена, Сива, Сина

To top