ISMOD Nano

900 ден.

Исчисти
SKU: Не е достапно

ISMOD Nano е нашиот најиновативен модел од асортиманот.

Опис

ISMOD Nano е еден од нашите модели од ISMOD асортиманот со можност за промена на интензитетот на загревањето меѓу слабо/средно/јако ниво.

Капацитет: до 20 консумации по наполнет уред

Времетраење на една сесија: до 14 консумации или 300 секунди

Време на полнење: 1,5 часа

Тежина: 49g

Димензии: 8.9 x 2.7 x 1.7cm

Батерија: 1500 mAh

Дополнителни информации

ISMOD Nano Боја

Зелена, Ројал сина, Црвена, Црна, Беж, Виолетова

To top