ISMOD Pop-up Storeво Skopje City Mall!

Од 1-ви ноември, 2023 година, се отвора новото продажно место на ISMOD во Skopje City Mall. На 1-ви кат, над Рамстор Маркетот тимот ISMOD Експерти ве очекува за сите потребни информации во врска со најновата технологија Уреди за загревање патрони од несогорлив тутун.

Во ISMOD Pop-up Store ќе имате прилика одблизу да се запознаете со II Plus, Nano, Mini и NMate и да ги дознаете сите понуди кои ги имаме за вас!

Ве очекуваме!

To top