ISMOD Mini е најмалиот уред на пазарот, а со своите 40 грама истиот е и најлесен!

А суперлативот НАЈ го добива по заслуга и за изгледот – Mini е најубавиот уред што постои!
Достапен во повеќе бои… Ќе ве освои на прв поглед!

ISMOD Mini e еден од најиновативните модели од ISMOD асортиманот, со функција за самочистење и лесно отстранување на патронот од несогорлив тутун со едноставно копче на лизгање на страната на уредот.

Исто и како ISMOD Nano, ISMOD Mini има опција за прилагодување на интензитетот на загревањето меѓу слабо/средно/јако ниво.

На македонскиот пазар се очекува да се лансира и биде во продажба на крај од месец февруари и почеток на месец март.

За повеќе информации следете ги социјалните мрежи на ISMOD МK!

To top