НОВИ, НАМАЛЕНИ цени на вашите омилени ISMOD уреди!

Имаме одлични вести за возрасните консументи: ISMOD сега има нови, намалени цени на своите најпопуларни и најбарани уреди ISMOD Nano и ISMOD Mini!

Која е новата цена на најбараните уреди на пазарот?

Моќниот ISMOD Nano отсега е достапен за 900 денари, а практичниот Mini може да биде Ваш за само 600 денари!

Доколку се’ уште размислувате дали да преминете од традиционалните цигари на уреди кои се последен тренд на технологијата, сега е вистинското време да ги искористите новите цени за да го купите Вашиот прв ISMOD уред или да го замените уредот што го користите во моментов.

Повелете тука, на ismod.mk, или во ГТЦ, во ISMOD Store!

To top