ISMOD Ви го подарува единствениот NMate уред!

NMate е еден од најуникатните уреди за загревање патрони од несогорлив тутун на пазарот.
При првото активирање овој уред натаму не треба да го вклучувате на секоја сесија, што е пракса кај секој друг.

Самото ставање на патронот од несогорлив тутун NMate го препознава и уредот сам се активира со што и започнува сесијата.

Секако ќе бидете единствени и уникатни со овој избор, а сега истиот Ви е достапен за 0 денари!
ISMOD и неговите продажни партнери Ви го подаруваат NMate уредот, и оваа понуда може да ја најдете во преку 40 продажни места во нашата земја, а од 09.02.2023(четврток) и во првиот ISMOD Store кој се наоѓа во ГТЦ, на приземје.

За повеќе информации контактирајте не’ тука, преку Messenger порака или со пополнување на контакт формата, или пак јавете се на бесплатниот телефонски број: 0800 33 300

*количините се ограничени.
**понудата трае до исцрпување на залихата.

To top