ISMOD MINI достапен – СЕГА!

Со супер тематска забава организирана во ISMOD Store, скопјани пред неколку дена имаа можност да се запознаат со новиот ISMOD Mini уред за загревање тутунски производи.  

Убавата атмосфера со одлична музика, го поткрена расположението на присутните кои имаа можност одблиску да се запознаат со најуникатниот уред од познатиот бренд. 

ISMOD следејќи ги трендовите и одговарајќи на предизивиците кои ги носи новото модерно време го создаде впечатливиот Mini уред кој е веќе во продажба online преку ismod.mk страната, како и во ISMOD Store во ГТЦ, приземје.

Со неодоливиот дизајн, достапен во повеќе бои, и со своите 40 грама, Mini е најлесниот уред на пазарот. Воедно, тој претставува одлична и примамлива прилика за сите возрасни консументи кои сакаат да ги заменат традиционалните цигари со нов иновативен уред кој не испушта штетен чад, не мириса и не прави пепел. 

To top