ISMOD Store во Градски Трговски Центар, Скопје

Се отвори првото продажно место на ISMOD, а со тоа и единственото во нашата земја за продажба на Уреди за загревање патрони од несогорлив тутун!

ISMOD Store се наоѓа во центарот на Скопје, во ГТЦ на приземје, во коридорот према кафулињата, веднаш спроти влезот на административните канцеларии на ГТЦ.

Претставува продажен простор за консултација и потребни информации за Уредите ISMOD, како и за овој тип на консумација тутунски производи за возрасни. Но, исто така овој простор е и концептуален, каде сите заинтересирани имаат можност слободно да го користат за работа или учење, а тимот на ISMOD Store ќе ви помогне и во реализација на вашата изложба, работилница, промоција и сличен вид настани – бесплатно!

А да, и pet friendly сме! 

To top