ISMOD пристигна

За првпат во нашата земја, иновација и напредна технологија во уникатните уреди на загревање патрони од несогорлив тутун ISMOD!

 

ISMOD уредите како и сите пропратни и потребни аксесоари, возрасните корисници на тутун и тутунски производи ќе можат да ги побараат во сите подобро снабдени продажни ланци, бензински пумпи, индивидуални продавници и киосци насекаде низ државата.

 

ISMOD уредите се наменети за сите оние кои се подготвени да сменат нешто на подобро. Некогаш навики, а некогаш и себеси!

To top