II Plus е тука!

ISMOD II Plus е најуникатниот модел од асортиманот на ISMOD со можност за делење на сесијата на консумирање со друго лице.

ISMOD II Plus држачите кликнуваат назад во полначот со помош на магнети, држејќи ги безбедно на лежиштето. Со еден од држачите може да уживате во две последователни сесии, а потоа додека се полни испразнетиот имате можност повторно во наредни две да уживате со вториот.

To top