SCM отворено продажно место!

Од утре, 15-ти декември 2022 ISMOD го отвора својот прв Pop-up store во Skopje City Mall!

Дојдете и информирајте се за нашите Уреди за загревање патрони од несогорлив тутун и дознајте повеќе за сите понуди кои ги нудиме!

Се наоѓаме на прв спрат, кај LC Waikiki.
Ве очекуваме!

To top