Nano, новитет на пазарот!

По доаѓање на ISMOD II Plus уредот на македонскиот пазар, Ви го претставуваме ISMOD Nano.

Со своите 49 грама, ова е најлесниот единечен Уред за загревање на патрони од несогорлив тутун и тежи дупло помалку од сите останати.

ISMOD Nano има опција за прилагодување на интензитетот на загревањето меѓу слабо/средно/јако ниво, и го отстранува патронот со едноставно копче на лизгање на страната на уредот.

To top